Lottica Szemvizsgáló Szalon logo

Lottica Szemvizsgáló Szalon

Szemvizsgálat, komplett szemüvegek készítése, kontaktlencsék és napszemüvegek forgalmazása

Lottica Szemvizsgáló Szalon
Szeged, Somogyi u. 21.
+36 (20) 350 73 34

Kampányok

DriveSafe szemüveglencsék! Végre egy laza út! DriveSafe szemüveglencsék! Végre egy laza út!

Van valami lebilincselő az autóvezetésben.
Bonyolult helyzetekben, például viharban, éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben mégis sokan bizonytalanok, és úgy érzik, a szemüvegük nem nyújt megfelelő segítséget számukra. A hagyományos progresszív szemüveglencsék nem kimondottan ideálisak vezetéshez. Optimalizált lencsekialakításának és speciális rétegének kombinációjával a ZEISS DriveSafe egy mindennapos használatra tervezett lencse, amely speciális tulajdonságain keresztül a vezetést nyugodtabb élménnyé teszi. Bízzon a ZEISS technológiákban, ha vezetés közben jobban szeretne látni.


A ZEISS DriveSafe lencse a sofőrök valóra vált álma.

  • A DriveSafe szemüveget a normál szemüveghez hasonlóan egész nap viselhetjük, ráadásul előnyös tulajdonságain keresztül a vezetés is biztonságos.
  • Fesztelenebb benyomás a vezetés közben a gyenge megvilágítás vagy rossz idő által okozott, kihívást jelentő látási viszonyok esetén érzékelhető jobb látóképességnek köszönhetően.
  • Kevesebb kellemetlen vakítás a gépjárművezetők számára, akik rendszeresen ki vannak téve a szembejövő autók fényszórója és az utcai világítás szórt fénye által okozott zavaró hatásnak.
  • Progresszív szemüvegeknél: az út, a műszerfal, a belső és a külső tükrök is kényelmesen láthatók.


Mindenkinek, aki nyugodtabb vezetésre vágyik

Mindegy, hogy sokat vezetünk vagy keveset, vezetés közben mindannyiunknak fontos a biztonság. Rossz időben és bonyolult helyzetekben a vezetés sok ember számára kényelmetlen és megterhelő. A vezetéshez tervezett ideális szemüveggel támasztott elvárások hasonlók.


A szemüveget viselő sofőrök a következőkre vágynak:

  • jobb látás rossz időben, éjszaka, pirkadatkor és szürkületben
  • kevesebb vakító fény
  • látásukban kevesebb probléma fókuszváltáskor

 
A DriveSafe eleget tesz ennek az elvárásnak egyfókuszú és progresszív kivitelben is. A titka: a DriveSafe lencsékkel ellátott szemüveget mindennapi használatra terveztük, és egész nap viselhető.

Forrás: zeiss.hu

Többi bejegyzés