Etnia Barcelona nyílt napok
a Lottica Szalonban

Nagy szeretettel várunk mindenkit üzletünkben az Etnia Barcelona nyílt napokon, ahol az Etnia Barcelona 2024-es tavaszi-nyári teljes szemüvegkeret kollekciója megtalálható lesz 2 napon át! Exkluzív szemüvegkeretekkel, kihagyhatatlan kedvezményekkel és katalán fingerfood harapnivalókkal várunk minden érdeklődőt.


A tavaszi-nyári kollekció mindössze 2 napig lesz megtalálható üzletünkben, ezután elszállításra kerül! Élj a lehetőséggel, biztosítsd be a helyedet most:


Regisztrálok az eseményre!

Szeged,
Somogyi utca 21.

Lottica Szemvizsgáló Szalon

2024
április 12-13-ig

Gyere el eseményünkre!

Misztikus, egyedi szemüvegkeretek széles választékával várjuk az Etnia Barcelona márka rajongóit és azokat is, akik még csak ismerkednek ezekkel a csodás darabokkal. Regisztrált résztvevőinket elkápráztatjuk a katalán gasztronómia páratlan ízvilágával, pezsdítő, spanyol zenével és lehetőség lesz az esemény megörökítésére is szelfipontunkon!Mit kínálunk?

Exkluzív betekintést az ETNIA BARCELONA 2024-es teljes kollekciójába, amely eddig csak a barcelonai showroom-ban volt megtekinthető.

HD minőségű, magas ütésállóságú kristályokból készült egyedi napszemüveg lencséket.

Autentikus katalán gasztronómiai élményt.

Felejthetetlen hangulatot, ahol a minőség találkozik a stílussal.


A résztvevőknek lehetőségük lesz később az általuk kiválasztott kereteket lerendelni üzletünkbe.

Regisztrálj az eseményre!

Kérjük töltsd ki az alábbi adatokat, hogy jelentkezni tudj eseményünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót.*
Hozzájárulok, hogy adataimat a tájékoztatóban leírtak szerint kezeljék.*

Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben későn érkezel csak a lefoglalt idősávban lesz lehetőséged részt venni eseményünkön, tehát rövidebb ideig van lehetőséged nézelődni. Amennyiben a lefoglalt időben nem tudsz megjelenni, a következő idősáv résztvevői közé már nem biztos, hogy be tudsz férni! Ezért kérjük, hogy az általad választott időpontban érkezz meg!