Lottica Szemvizsgáló Szalon logo

Lottica Szemvizsgáló Szalon

Szemvizsgálat, komplett szemüvegek készítése, kontaktlencsék és napszemüvegek forgalmazása

Lottica Szemvizsgáló Szalon
Szeged, Somogyi u. 21.
+36 (20) 350 73 34

Színtévesztés korrekció

Személyre szabott színtévesztés korrigáló szemüvegek magyar fejlesztőtől

A körülöttünk zajló világ információinak legnagyobb része szemünkön keresztül érkezik. Az emberi szem színesen lát, ezért a színes információ az egyik legfontosabb adat. A színeknek nemcsak tájékoztató és információ hordozó szerepe, hanem fontos hangulatformáló ereje is van.

25 éves egyetemi kutatómunkára alapozva a Colorlite Kft. színtévesztést korrigáló szemüvegeket fejlesztett ki, színtévesztők és színvakok számára.
A színtévesztők egyedi színlátásvizsgálati eredményei alapján, személyre szabott színtévesztést korrigáló szemüvegeket készít (bármilyen dioptriával), hogy ezáltal fedezzenek fel sokkal több színárnyalatot.

Miért fontos a színtévesztés korrekció?
A színek befolyásolják hangulatunkat, esztétikai élményt nyújtanak és sok esetben információt hordoznak (gondoljunk csak a közlekedési lámpákra, reklámokra, online űrlapokra).
A színtévesztők számára számos foglalkozás nem elérhető, hiszen lépten nyomon színekkel kódolt információkba botlunk, ezek pedig rengeteg területeken fontosak a munkavégzés szempontjából. A színlátást korrigáló lencsék segítségével a színtévesztők számára mankót nyújtunk a színes világban való tájékozódásban.

A színlátást vizsgáló tesztünk meghatározza a színtévesztés típusát és súlyosságát, a korrekciós lencsékkel való visszamérés során pedig segítünk a leghatásosabb korrekciós lencse kiválasztásában. A teszt gyors, objektív és egyszerű, hasonlóan megszokott látásvizsgálatokhoz.

Számunkra is rendkívül fontos, hogy ügyfeleink tökéletes elégedettséggel távozzanak üzletünkből és szemléljék a világot, teljes pompájában.

Foglaljon időpontot színlátás vizsgálatra a Lottica Szalonba!

Bejelentkezés látásvizsgálatra