Rólunk

Érdemes szem előtt tartania...

...hogy Szeged belvárosának szívében, a Somogyi utcában 1995 óta működik Szemvizsgáló Szalonunk, ahol elegáns környezetben biztosítjuk az Ön számára a legkorszerűbben felszerelt rendelőnkben, kivételes pontossággal végzett szemvizsgálatot. Optikai szaküzletünkben lehetősége van kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb, kényelmes és minőségi szemüvegkeretet a legnépszerűbb világmárkák közül.

Ebben a kellemes környezetben arról is meggyőződhet, mennyire fontos a szakszerű és kedves kiszolgálás, mellyel segíteni tudunk a tökéletes szemüveg kiválasztásában, legyen az akár vezetéshez való, akár egy tartós napszemüveg.

Az üzletben működő egyedi számitógépes technika segítséget nyújt a ma forgalomban lévő ZEISS szemüveglencsék közül kiválasztani a legoptimálisabbat, mely megjelenésében és viseletében a legkomfortosabb éleslátást biztosítja.

Szakértő optometrista általi szemvizsgálatra bejelentkezéseket weboldalunkon, illetve a +36 20 350 7334 számon fogadunk, valamint személyesen a Somogyi u. 21. sz. alatt, a Lottica Szemvizsgáló Szalonban kérhet vizsgálati időpontot.