ZEISS Vision Expert

ZEISS Vision Expert minősített üzlet

Összefogásban. Érted.

 

Közel 200 éve kezdődött

A nemzetközi szinten is piacvezető ZEISS márka történelme 1846 novemberében kezdődött, amikor Carl Zeiss megalapította precíziós szerkezetekre és optikákra specializálódott műhelyét. A márka szinte a kezdetek óta megállíthatatlan: innovatív megoldásainak köszönhetően hozzájárult, nem csak az orvosi eljárások, de az autóipar és különböző gépészeti megoldások fejlődéséhez,

Több mint 175 év tapasztalatával a ZEISS sok éve támogatóként van jelen a termékeit árusító partner üzleteket életében, melyeket szakértelmével, nívójával tesz vonzóvá. A világhírű márka küldetése, hogy a vásárlók érdekeit szolgálja és a lehető legszélesebb körben jusson el bárkihez, aki innovatív, testreszabott megoldásokra vágyik a szemüveglencse-viselés terén.

 

Valódi partnerség

Nálunk a Lottica Szalonban éppen ezért nem volt kérdés, hogy mellé álljunk a ZEISS által képviselt ügyeknek és együttműködésben, partner üzletként segítsük egymást a magas minőség kiterjesztésében.

Az optikai termékek piacán egyre kiélezettebb a verseny. Számos magas színvonalú márka képviselteti magát, ezért optikusként megfontoltnak és következetesnek kell lenni abban, hogy milyen értékek mellett köteleződünk el, kit „engedünk be” az üzletünkbe, az életünkbe és ez által pácienseink életébe.

Szalonunkban olyan technológiákkal dolgozunk, mint a ZEISS Polatest® rendszerrel végzett egyedülálló és precíz látásvizsgálat. A polateszt látásvizsgálati módszer alkalmas a szemizmok egyensúlyának megállapítására, mely metódust több mint 50 évvel ezelőtt Németországban fejlesztettek ki.

Funkcionális vizsgálatainkkal arra törekszünk, hogy a kitűnő látásélesség megtartása mellett a kényelmet is figyelembe vegyük és ügyfeleink számára a szemüvegviselés szerethető legyen, a mindennapok részévé váljon, emellett divatos kereteink segítségével valóban öltöztessen.

A Lottica Szalon minden esetben ügyfelei érdekeit tartja szem előtt, ezért a ZEISS partnerség természetes velejárója lett saját márkánk építésének, hiszen innovatív technológiájának és szaktudásának köszönhetően a ZEISS a piacon megtalálható legkifogástalanabb márka a szemüveglencse-gyártás és a szemészeti eljárások terén.

Kövesd aktuális ZEISS ajánlatainkat weboldalunkon, social media felületeinken, vagy személyesen a Lottica Szalonban!

  

Színtévesztés vizsgálata és korrigálásának lehetőségei

A körülöttünk zajló világ információit legnagyobb részben a szemünkön keresztül fogadjuk. A színeknek nemcsak tájékoztató és információhordozó szerepe, hanem fontos hangulatformáló ereje is van.

A színlátást vizsgáló tesztünk meghatározza a színtévesztés típusát és súlyosságát, a korrekciós lencsékkel való visszamérés során pedig segítünk a leghatásosabb korrekciós lencse kiválasztásában.

 

Bővebb információt az alábbi oldalon olvashatsz:
https://www.lottica.hu/szemuveglencsek/colorlite-szintevesztes-korrigalo-lencsek.html

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

Keretek
Képek száma: 6 db