A tökéletes látás élményéért

Látásvizsgálat szakszerűen

eredeti ZEISS eszközökkel

belvárosi szalonunkban!

A tökéletes látás élményéért
foglalj időpontot még ma!

Még élesebb, még jobb kontrasztok, még ragyogóbb - úgy hangzik, mint egy legújabb generációs tévékészülék, miközben valami egészen másról van szó. Az új ZEISS i.Profiler® az első olyan rendszer, amely képes a szem egyéni tulajdonságait is megvizsgálni. Az új módszer figyelmebe veszi a változó fényviszonyokat, a visszatükröződéseket, a színeket és a változó kontrasztokat is. Ez azt jelenti, hogy a szem teljesítményét sokféle fényfeltétel és kontraszt mellett is objektíven vizsgáljuk. Ezáltal minden vásárlónk egyéni tulajdonságait is maximális pontossággal tudjuk vizsgálni.

Tudtad, hogy felnőttkorban akkor is javasolt legalább kétévente a látásvizsgálat, ha panaszmentes vagy?

Te mikor voltál utoljára
szakszerű szemvizsgálaton?

Összegyűjtöttük Neked azokat a gyakori panaszokat, amelyekkel érdemes felkeresni szalonunkat.
  • homályos, életlen látás
  • fáradt szemek
  • fényérzékenység
  • szemszárazság
  • kettős látás

Érdemes szem előtt tartanod!

1995 óta működik Szemvizsgáló Szalonunk Szeged belvárosában, ahol elegáns környezetben biztosítjuk számodra a szemvizsgálatot és a kényelmes szemüvegkeret választást. Az üzletben a legkorszerűbb ZEISS egyedi számítógépes technika segítségével választjuk ki a legoptimálisabb lencsét Neked. A ma forgalomban lévő ZEISS szemüveglencsék megjelenésükben és viseletükben is a legkomfortosabb éleslátást biztosítják.

A ZEISS az optikai és optoelektronikai ipar világszinten vezető szerepet betöltő technológiai vállalata.

A vállalat jelentős mértékben hozzájárul a technológia fejlődéséhez, miközben megoldásaival folyamatosan inspirálja az optika világát és az ahhoz kapcsolódó területeket.

ZEISS i.Profiler®

Az első olyan rendszer, amely képes a szem egyéni tulajdonságait is megvizsgálni. Az új módszer figyelmebe veszi a változó fényviszonyokat, a visszatükröződéseket, a színeket és a változó kontrasztokat is. Ez azt jelenti, hogy a szem teljesítményét sokféle fényfeltétel és kontraszt mellett is objektíven vizsgáljuk. Ezáltal minden vásárlónk egyéni tulajdonságait is maximális pontossággal tudjuk vizsgálni.

ZEISS i.Scription®

Innovatív technika a jobb éjszakai és szürkületi látásért! A technológia segítségével optimalizált lencse javíthatja az éjszakai látást.

A lencse előnyei:
- Hullámfront technológia alkalmazása teszi lehetővé a szem aberrációinak mérését.
- A kedvezőtlen fényviszonyok melletti fokozott biztonság.
- Élesebb kontraszt és kiváló mélységélesség.

A tökéletes látás élményéért!

Szegeden egyedülálló módon személyre szabott látásvizsgálat, eredeti ZEISS eszközökkel! Foglalj időpontot még ma!

ZEISS vizuális profil

A "vizuális profilom a ZEISS-től” alapján megtudhatod, hogy milyen kihívásokkal találkozik a szemed a mindennapokban, valamint hogy a ZEISS melyik lencséje segít áthidalni ezeket.

Lottica
Szemvizsgáló
Szalon

Szeged
Somogyi utca 21.

Vásárlói vélemények

“Csak ajánlani tudom őket. Szakmailag kimagaslóan felkészültek, kedvesek, türelmesek. Érdemes rászánni az egy órás vizsgálatra az időt és pénzt. Tökéletes szemüveget készítettek számomra és a családban másoknak is már több alkalommal, évek óta csak hozzájuk járunk.”

Anikó

“Édesanyám szemészeti problémája elég speciális. A Lottica munkatársai nagyon kedvesen és segítőkészen fogadták, a látásvizsgálaton mindent szakszerűen, de érthetően elmagyaráztak neki. Kemény kontaktlencsét is biztosítottak számára, és ellátták hasznos tanácsokkal. Csak ajánlani tudom.”

Enikő

“Egyértelműen ajánlom mindenkinek. Kiemelkedő szaktudásúak, kedvesek, türelmesek az ott dolgozók. Megéri rászánni az egy órás vizsgálatra az időt és pénzt. Tökéletes szemüveget készítettek számomra és a családban másoknak is már több alkalommal.”

Anikó

“Legprofibb, legjobban felszerelt optika Szegeden. Nagy Margit Klára szakértelme, maximalizmusa és kedvessége kimagasló. Időt és energiát nem kímélve kiemelt figyelemmel kezel minden pácienst. Kiváltképp ajánlom a prizmás szemüveget viselő pácienseknek, hisz minden "nem egyszerű" esetet kihívásnak tekint, és a létező összes lehetséges megoldást felvázolva/kipróbálva a tökéletes látásélmény az eredmény.”

Bernadett