ETNIA

Keretek az Etnia Barcelonától

 Gyönyörködj az Etnia Barcelona márka minőségi kereteiben a Lottica Szemvizsgáló Szalonban!
Az Etnia szín.

A színek teszik az Etniát azzá ami. A színek világa képviseli a fényt, az optimizmust, a személyiséget, a kreativitást és a másságot. Az Etnia keretek felülemelkednek a sötét és átlagos szemüvegkeretek divatján.

 

Az Etnia divat.

A művészet a legfennköltebb és legtisztább kifejezésmód - ezért tör élre az Etnia a művészetekkel és művészeivel. Az élet maga művészet és a divat az emberek egyéniségének kiemelésének legjobb módja.

 

Az Etnia a minőség.

Ez Etnia a legjobb minőséget biztosítja a legjobb technológiákkal. Ásvány lencséink hetvenszer tisztábbak, mint az átlagos műanyaglencsék, és kereteink anyaga, az acetát pedig a Castiglione Olona olasz városban kerül előállításra. Az Etnia előtérbe helyezi a fenntarthatóságot.

 

Az Etnia maga Barcelona.

Az Etnia Barcelona nem csak Barcelonából származik, hanem a város hangulatát, pulzusát, kultúráját képviseli. Barcelona önmagában is egy személyiség, amelyet az Etnia emel ki.

Az UNDERWATER kollekció


Az UNDERWATER (Vízalatti) kollekció újjáteremti a misztikus élőlények által lakott tengeralatti világot, ahol a flóra és fauna kápráztat el gyönyörével és színeinek gazdagságával.

Tekintsd meg a kereteket a Lottica Szalonban!