Az Etnia Barcelona az értéket képviseli

 Az Etnia Barcelona egy egyedi szemüvegeket tevező és gyártó cég, mely ötvözi a kiemelkedő minőséget és a lenyűgöző benyomást.

Az Etnia szín.

A színek teszik az Etniát azzá ami. A színek világa képviseli a fényt, az optimizmust, a személyiséget, a kreativitást és a másságot. Az Etnia keretek felülemelkednek a sötét és átlagos szemüvegkeretek divatján.

Az Etnia divat.

A művészet a legfennköltebb és legtisztább kifejezésmód - ezért tör élre az Etnia a művészetekkel és művészeivel. Az élet maga művészet és a divat az emberek egyéniségének kiemelésének legjobb módja.

Az Etnia a minőség.

Ez Etnia a legjobb minőséget biztosítja a legjobb technológiákkal. Ásvány lencséink hetvenszer tisztábbak, mint az átlagos műanyaglencsék, és kereteink anyaga, az acetát pedig a Castiglione Olona olasz városban kerül előállításra. Az Etnia előtérbe helyezi a fenntarthatóságot.

Az Etnia maga Barcelona.

Az Etnia Barcelona nem csak Barcelonából származik, hanem a város hangulatát, pulzusát, kultúráját képviseli. Barcelona önmagában is egy személyiség, amelyet az Etnia emel ki.

 

Tudj meg többet az Etniáról cikkeinkből! 

Az Etnia Hírekben részletesebben olvashattok az új izgalmas kollekciókról, promóciókról, és nem utolsó sorban arról, hogy miért is olyan különlöges az Etnia Barcelona márka.

Kollekciók és hírek

HD lencse
Tudj meg többet az Etnia HD lencsékről!

Tudd meg miért látsz jobban az Etnia Barcelona Hd + Polarizált lencséivel!