20% kedvezmény az UV fényre sötétedő lencsékre!

Fedezd fel az új ZEISS PhotoFusion X szemüveglencséket – Most 20% kedvezménnyel!

Szeretnél egy igazán korszerű szemüveglencsét, amely nem csak a divatos megjelenést, hanem kiváló védelmet is nyújt? A ZEISS PhotoFusion X szemüveglencsék mostantól hat különböző színben érhetők el: kék, barna, szürke, extra szürke, fekete és zöld. Ezek a lencsék kiválóan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, gyorsan sötétednek UV fény hatására, így bárhol tökéletes látást biztosítanak.

Mi teszi különlegessé a ZEISS PhotoFusion X lencséket?

A ZEISS PhotoFusion X szemüveglencsék kimagasló érzékenységet mutatnak az UV fényre, köszönhetően a speciális fotokinetikus rendszernek. Minden lencse 100%-os UV szűrést biztosít, valamint  85%-os maximális fényszűrő képességgel rendelkezik, garantálva ezzel a szemek kiváló védelmét a káros sugárzás ellen.

Különleges ajánlatunk!

Most ráadásul 20% kedvezményt kínálunk a ZEISS PhotoFusion X lencsékre! Választhatsz multifokális és monofokális változatok közül, hogy tökéletesen megfeleljenek látási igényeidnek.

+Digitális UV ellenőrzés optikánkban!

Ne felejts el ellátogatni hozzánk, ahol díjmentesen ellenőrizzük szemüveged UV védelmét! Hozd be a saját optikai vagy napszemüveged, és győződj meg róla, hogy valóban megfelelő védelmet nyújt-e a káros UV sugárzással szemben!

Foglalj időpontot látásvizsgálathoz!

Amennyiben látásvizsgálatra is szükséged van, jelentkezz be online kényelmesen a Lottica honlapján, vagy hívj minket napközben a megadott telefonszámon. Várunk szeretettel, hogy segíthessünk kiválasztani a számodra legideálisabb ZEISS PhotoFusion X szemüveglencsét!

 
Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, látogass el hozzánk még ma, és használd ki a 20%-os kedvezményünket a legmodernebb ZEISS lencsék megvásárlásához!

ldőpontfoglalás

 

Hódítsd meg a világot az Etnia Barcelona napszemüvegeivel!

Fedezd fel az Etnia Barcelona napszemüvegek kifinomult világát, ahol minden részlet számít. Ezek a napszemüvegek tökéletes ötvözetét képviselik a stílusnak, eleganciának és a funkcionalitásnak. A kristályüveg lencsék nemcsak divatos megjelenést biztosítanak, hanem kimagasló ütés- és karcállósággal rendelkeznek, alapanyaguk garantálja a részletgazdag, kontrasztos látást.

Stílus és védelem

Az Etnia Barcelona napszemüvegek kristályüveg lencséi a legmagasabb minőséget képviselik. Ezek a lencsék magas fokú UV-védelemmel rendelkeznek, ami elengedhetetlen a nap káros sugarai elleni védekezésben. A színátmenetes fényszűrős lencsék különlegessége, hogy alapszínükhöz képest még sötétebbre tudnak sötétedni az UV sugárzás hatására,  csökkentve az erős fényérzékenységet.

Ideális választás

Legyen szó vízparti pihenésről, sportolásról vagy autóvezetésről, az Etnia Barcelona napszemüvegek polarizált lencséi különösen hasznosak. Ezek a lencsék hatékonyan szűrik ki a víz és egyéb csillogó felszínekről visszaverődő fényeket, így tisztább és biztonságosabb látást nyújtanak extrém helyzetekben is.

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

Ha szeretnéd kipróbálni az Etnia Barcelona napszemüvegeket, vagy szükséged van egy látásvizsgálatra, látogass el hozzánk! Foglalj időpontot online a Lottica honlapján keresztül, vagy hívj minket a nyitvatartási időben, hogy biztosíthassunk számodra egy időpontot.