A ZEISS Officelens kedvezményt meghosszabbítottuk - ingyenes parkolást is biztosítunk ügyfeleink számára!

A ZEISS Officelens promóció meghosszabbítva!

Örömmel jelentjük be, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a ZEISS Officelens irodai lencsék promócióját. Ez szuper hír azok számára, akik a digitális eszközök által kibocsátott kék fény elleni védelemre törekednek, miközben kényelmes és éles látást szeretnének biztosítani szemük számára az irodában és azon kívül egyaránt.

 

Miért érdemes élni ezzel az ajánlattal?

Egyedülálló Védelem és Kényelem: A ZEISS Officelens BlueGuard lencsék kifejezetten azok számára készültek, akik sok időt töltenek digitális képernyők előtt. Ezek a lencsék nem csak a káros kék fény ellen nyújtanak védelmet, hanem javítják a kontrasztot és csökkentik a szemfáradtságot is.

A promóció 2024. február 29-ig érvényes, így bőven van időd kihasználni ezt a különleges ajánlatot.

Az 1+1 promóció részeként a ZEISS Officelens BlueGuard Individual vagy Superb irodai használatra kifejlesztett lencséket 100% kedvezménnyel biztosítjuk ZEISS Progressive SmartLife Individual 3, Superb, ZEISS Progressive DriveSafe Individual és Progressive DriveSafe multifokális lencsék mellé. Azonban, ha saját keretedbe szeretnéd kérni, annak sincs akadálya, így a második pár lencsét 50% kedvezménnyel szerezheted meg. 

Extra Kedvezmény Szemüvegkeretekre: válassz üzletünkben mindkét pár lencsédhez egy-egy keretet, és élvezd a további 20-20% engedményt, amivel kedveskedünk.

 

Az ajánlat feltételei

  • Az első pár lencse minden műanyag alapanyagra, törésmutatóra, rétegre és kivitelre vonatkozik.
  • A második pár Officelens lencse kizárólag BlueGuard kivitelben, DuraVision Platinum réteggel rendelhető.
  • A két pár lencse dioptriája, minőségi kategóriája, törésmutatója nem térhet el.
  • A kedvezmény kizárólag párban rendelt lencsékre vonatkozik.
  • Az keretekre vonatkozó további ajánlat csak komplett szemüvegek (2 pár lencse + 2 keret) rendelése esetén érvényes.

Ez a fantasztikus lehetőség csak korlátozott ideig, 2024. február 29-ig érhető el. Látogass el hozzánk még ma, hogy kihasználhasd ezeket a rendkívüli kedvezményeket, és biztosítsd szemed kényelmét és védelmét. Ne hagyd ki ezt a kivételes ajánlatot, amely egyesíti a minőséget, a kényelmet és a megtakarítást is!

 

Minden ügyfelünk számára átvállaljuk a parkolási díjakat!

Minden kedves gépjárművel érkező ügyfelünk figyelmébe ajánlunk egy olyan különleges lehetőséget, ami még kényelmesebbé teszi az optikánkban töltött időt: minden ügyfelünk számára díjtalan parkolási lehetőséget biztosítunk.

 

Miért döntöttünk a díjmentes parkolás mellett?

Tudjuk, hogy egy látásvizsgálat és a hozzá tartozó kiegészítő tevékenységek - mint a szemüvegkeret és lencsék kiválasztása, árajánlat készítése és az adminisztrációs feladatok - olykor több időt vehetnek igénybe, mint amire számítottál. A teljes látásvizsgálat, -  beleértve a szűrővizsgálatokat is, - akár több mint egy órát is igénybe vehet, ami alatt nem szeretnénk, hogy a parkolási díjak miatti aggodalom zavarja a vizsgálat menetét, a lencsék kiválasztásának folyamatát vagy a megrendelés ügyintézését.

 

Hogyan veheted igénybe a díjtalan parkolást?

A folyamat rendkívül egyszerű: érkezéskor, mielőtt elhagynád a gépjárművedet, küldj egy sms-t a 06203507334 telefonszámra. Az üzenetben tüntesd fel a neved, a járműved pontos rendszámát és a parkolási zóna számát (ez egy 4 jegyű szám, amit a parkoló automata oldalán találsz). Ezt követően mi elindítjuk a parkolást a megadott zónában, így te teljesen szabadon és nyugodtan tudsz majd a látásvizsgálatra és az azt követő teendőkre koncentrálni.

 

Mit nyújt még optikánk?

Optikánkban nem csupán a magas színvonalú szemvizsgálat és a széles termékválaszték áll rendelkezésre, hanem egy barátságos és támogató környezet is, ahol minden munkatársunk azon dolgozik, hogy a te időtöltésed nálunk a lehető legkellemesebb és leggondtalanabb legyen. Élvezd a díjtalan parkolási lehetőségünket, miközben mi gondoskodunk látásod egészségéről és kényelméről. Várunk szeretettel!

 
Jelentkezz be hozzánk egy alapos vizsgálatra könnyedén, online!

ldőpontfoglalás