Adaptív napszemüveglencsék és ajándék 2. pár polarizált lencse!

Élj ajánlatunkkal: ajándék 2. pár polarizált lencse!

 

Ne maradj le az 1+1 Polarizált lencse promócióról a ZEISS-től!

Készen állsz arra, hogy élvezd a szabad látást anélkül, hogy a fény visszaverődései zavarnának? A ZEISS polarizált szemüveglencséi kiváló megoldást kínálnak. Ezek a lencsék nemcsak hogy 100%-os UV-védelmet biztosítanak, de a vízszintes felületekről visszaverődő kápráztató fényeket is hatékonyan kiszűrik, ezáltal élesebb és kontrasztosabb látást nyújtva. Ideális választás mindazoknak, akik vezetés közben vagy szabadban töltik idejüket.

 

Különleges ajánlat: 1+1 Polarizált lencse!

Most, egy limitált időre, fantasztikus ajánlatunk keretében, amennyiben rendelsz egy párt színtelen ZEISS Prémium SmartLife Progressive lencséből, ajándékba adunk hozzá egy párt polarizált ZEISS Prémium SmartLife Progressive lencsét! Így nem csak a mindennapokra, hanem különleges alkalmakra is felkészülhetsz.

 

Plusz kedvezmények

Amennyiben komplett szemüvegrendelést adsz le nálunk (2 pár lencse + 2 keret), további 20% kedvezményt biztosítunk a keretek árából. És ha a második pár progresszív polarizált napszemüveget saját keretedbe szeretnéd, a második pár lencsét 50% kedvezménnyel is megszerezheted.

 

Hogyan élhetsz az ajánlattal?

Látogass el hozzánk, vagy foglalj időpontot online a Lottica weboldalán keresztül, hogy szakértőink segíthessenek a legjobb lencsék kiválasztásában.

Ne feledd, az ajánlat június 30-ig érvényes, így ne késlekedj, használd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy két pár minőségi ZEISS lencsét szerezhess be fantasztikus áron!

Lépj velünk kapcsolatba még ma, és élj a lehetőséggel, hogy két csúcsminőségű ZEISS lencsével gazdagodj!

 

Jelentkezz be hozzánk könnyedén, online!

Időpontfoglalás

 

Szemüveglencsék szélsőséges időjárásra

 

Nyáron a megfelelő napszemüveg kiválasztása kulcsfontosságú lehet a szem védelme és a kényelmes látás érdekében. A ZEISS AdaptiveSun technológiával ellátott napszemüveglencsék kiemelkednek azon képességükkel, hogy alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz, így biztosítva, hogy a látásod minden helyzetben kristálytiszta maradjon.

 

Adaptív védelem a változó fényviszonyokhoz

A ZEISS AdaptiveSun lencsék intelligensen reagálnak a környezeti UV sugárzás intenzitására. Alapvetően 60% fényszűrő képességgel rendelkeznek, amely az UV sugárzás növekedésével akár 85-90%-ra is képes sötétedni. Ez azt jelenti, hogy akár egy világos délelőttön sétálva, vagy egy tűző napos tengerparton pihenve is, a lencsék automatikusan igazodnak a fényerősséghez, hogy optimális védelmet és látáskomfortot biztosítsanak.

 

Miért válaszd a ZEISS AdaptiveSun lencséket?

Dinamikus fényszűrés: A lencsék képesek alkalmazkodni a nap különböző szakaszaiban előforduló fényviszonyokhoz, így mindig biztosíthatják a legmegfelelőbb látást.

UV-védelem: Az AdaptiveSun lencsék 100%-os UV-védelmet nyújtanak, ami elengedhetetlen a szem egészségének megőrzéséhez.

Kényelem és stílus: Ezek a lencsék nemcsak funkcionálisak, de tökéletes kiegészítői lehetnek a mindennapoknak.

Tökéletes a kültéri aktivitásokhoz: Akár vezetés vagy egyszerű kinti tevékenységek, az AdaptiveSun lencsék biztosítják, hogy a szemed védett és a látásod tiszta maradjon.

 

Kiknek ajánlott leginkább?

A ZEISS AdaptiveSun lencsék különösen ajánlottak azoknak, akik aktív életmódot élnek és sok időt töltenek a szabadban. Ideális választás lehet túrázóknak, autóvezetőknek, vagy egyszerűen azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a látás minőségét illetően.

Ha te is szeretnél egy megbízható, magas technológiájú napszemüveget, amely alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, miközben stílusos maradsz, a ZEISS AdaptiveSun lencsék tökéletes választás lehetnek számodra.

 

Jelentkezz be hozzánk könnyedén, online!

Időpontfoglalás