DriveSafe szemüveglencsék! Végre egy laza út!

Van valami lebilincselő az autóvezetésben.
Bonyolult helyzetekben, például viharban, éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben mégis sokan bizonytalanok, és úgy érzik, a szemüvegük nem nyújt megfelelő segítséget számukra. A hagyományos progresszív szemüveglencsék nem kimondottan ideálisak vezetéshez. Optimalizált lencsekialakításának és speciális rétegének kombinációjával a ZEISS DriveSafe egy mindennapos használatra tervezett lencse, amely speciális tulajdonságain keresztül a vezetést nyugodtabb élménnyé teszi. Bízzon a ZEISS technológiákban, ha vezetés közben jobban szeretne látni.


A ZEISS DriveSafe lencse a sofőrök valóra vált álma.

  • A DriveSafe szemüveget a normál szemüveghez hasonlóan egész nap viselhetjük, ráadásul előnyös tulajdonságain keresztül a vezetés is biztonságos.
  • Fesztelenebb benyomás a vezetés közben a gyenge megvilágítás vagy rossz idő által okozott, kihívást jelentő látási viszonyok esetén érzékelhető jobb látóképességnek köszönhetően.
  • Kevesebb kellemetlen vakítás a gépjárművezetők számára, akik rendszeresen ki vannak téve a szembejövő autók fényszórója és az utcai világítás szórt fénye által okozott zavaró hatásnak.
  • Progresszív szemüvegeknél: az út, a műszerfal, a belső és a külső tükrök is kényelmesen láthatók.


Mindenkinek, aki nyugodtabb vezetésre vágyik

Mindegy, hogy sokat vezetünk vagy keveset, vezetés közben mindannyiunknak fontos a biztonság. Rossz időben és bonyolult helyzetekben a vezetés sok ember számára kényelmetlen és megterhelő. A vezetéshez tervezett ideális szemüveggel támasztott elvárások hasonlók.


A szemüveget viselő sofőrök a következőkre vágynak:

  • jobb látás rossz időben, éjszaka, pirkadatkor és szürkületben
  • kevesebb vakító fény
  • látásukban kevesebb probléma fókuszváltáskor

 
A DriveSafe eleget tesz ennek az elvárásnak egyfókuszú és progresszív kivitelben is. A titka: a DriveSafe lencsékkel ellátott szemüveget mindennapi használatra terveztük, és egész nap viselhető.

Forrás: zeiss.hu