Extra gondoskodás az új évben is

Legnagyobb örömünkre, a ZEISS megalkotta Extra gondoskodás csomagját, mellyel a Lottica Szalonban is kedveskedünk vásárlóinknak!

Vírusok és baktériumok?

Párás szemüveg?

Online életmód és digitális eszközök okozta szemfáradtság?

A ZEISS lépést tart a fogyasztási szokások folyamatos változásaira, ezért az Extra gondoskodás csomag a vásárlói igényekre reagál.

Kampányidőszakunkban ajándékként biztosítjuk az alábbi csomagot vásárlóink számára:

 1. ZEISS AntiVirus UV réteg - a magasabb szemüveg-higiéniai igények kielégítésére
  A ZEISS új rétege elpusztítja a szemüveglencsén megtapadó vírusok és baktériumok 99,9%-át.

 2. ZEISS 20 darabos páramentesítő nedves törlőkendő - a hideg időszak és a maszkviselés okozta párásodás ellen.
  Téli időben a maszk viselésekor segít elkerülni a bepárásodott szemüveg okozta kellemetlenségeket, akár 3 napon keresztül!

 3. ZEISS BlueGuard alapanyag - a jelentősen megnövekedett képernyőidő káros hatásai elleni védelemként.
  Új technológiánk hatékonyan szűri a káros kék fényt, ezáltal csökkentve a szem digitális terhelését.

 4. Teljeskörű UV védelem - ZEISS UVProtect technológia minden színtelen ZEISS műanyag lencsénél - prémium kategóriás napszemüveg szintű - teljes UV-védelmet biztosít.

 

Amennyiben Ön a fenti kampányidőszakban gyártott (RX) ZEISS SmartLife
BlueGuard lencsét DuraVision AntiVirus Platinum UV réteggel rendel:

 • Az antivirális és antibakteriális hatást ajándékba adjuk - a ZEISS DuraVision Antivirus Platinum UV réteget a DuraVision Platinum réteg árában adjuk.
 • A BlueGuard alapanyagot ajándékba adjuk - az adott SmartLife lencse BlueGuard változatát az ugyanazon lencse típus alap (színtelen) változatának árán juthat hozzá.
 • A kampány keretein belül megrendelt minden pár gyártott (RX) SmartLife BlueGuard DuraVision AntiVirus Platinum UV lencséhez 20 darabos ZEISS páramentesítő nedves törlőkendőt tartalmazó szettet adunk ajándékba (a készlet erejéig, jelképes 1 Ft-os áron számlázva).

 

A kedvezmények kizárólag a gyártott ZEISS SmartLife BlueGuard DuraVision AntiVirus Platinum UV lencsék rendelése esetén érvényesek!

Önnek nincs más teendője, mint a lencse rendelést leadni és mi a lencséket akciós áron, az ajándék ZEISS páramentesítő nedves törlőkendőkkel kiegészítve automatikusan szállítjuk. 

További részletek és feltételek

 • A szállítási határidőt az antivirális és antibakteriális hatás miatt szükséges speciális ellenőrzések és tesztelések 2-3 nappal meghosszabbítják. A gyártásban résztvevő rétegzőgépekből napi rendszerességgel teszt lencséket küldünk a teszt központba, ahol ellenőrzik a réteg hatékonyságát, azaz hogy teljesül-e a 99,9%-os antivirális és antibakteriális hatás. A legyártott lencséket addig nem küldheti ki a gyár, amíg a teszt pozitív eredménye meg nem érkezik.

 • A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

 • Az ajándék készpénzre nem váltható!

 • Az akciós szabályzatban szereplő feltételek változtatásának jogát a ZEISS fenntartja.