Hatékony megoldás rövidlátó gyermekek számára és ajándék polarizált lencsék!

Ne maradj le 1+1 Polarizált lencse ajánlatunkról!

 

Miért válassz ZEISS polarizált lencséket?

A ZEISS polarizált szemüveglencséi kifejezetten arra lettek tervezve, hogy hatékonyan szűrjék a vakító fényeket, így biztosítva a lehető legtisztább és legélesebb látást minden körülmények között. Akár vezetésről, sportolásról vagy egyszerűen csak a szabadban töltött időről van szó, a ZEISS polarizált lencséi garantálják, hogy vakító fényáradatban is kényelmesen láthass.

Most egy különleges ajánlat keretében, ha ZEISS Progressive SmartLife (Individual 3, Superb, Plus, Pure) lencséket vásárolsz, egy extra pár ZEISS Polarizált lencsét adunk ajándékba! Ez a fantasztikus lehetőség tökéletes választás azok számára, akik nem csak egy, de két páratlanul magas minőségű szemüveget szeretnének készíttetni. 

Extra ajánlataink

Komplett szemüvegrendelés esetén (2 pár lencse + 2 keret)  a keretek árából 20 % további engedménnyel szeretnénk kedveskedni Neked!

A 2. pár progresszív polarizált napszemüveget saját keretedbe szeretnéd kérni? Semmi akadálya: a második pár lencsét 50% kedvezménnyel  így is megszerezheted. 

Az akcióban szereplő második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencsék:

  • ZEISS Progressive SmartLife Individual 3 Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Superb Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Plus Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Pure Polarizált lencse

Feltételek:

  • Az ajánlat az első pár tekintetében műanyag és üveg alapanyagra, minden törésmutatóra, rétegre, kivitelre vonatkozik.
  • A második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencse dioptriájának meg kell egyeznie az első pár Progressive lencse dioptriájával.
  • A második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencse minőségi kategóriája nem térhet el az első párként vásárolt ZEISS SmartLife Progressive lencséjétől.
  • A második pár lencse törésmutatója tekintetében nincs megkötés, bármilyen törésmutató párosítható bármilyen törésmutatóval.
  • Az akció egy darab lencse rendelése esetén nem érvényes, csak párban rendelt lencsékre vonatkozik.


MyoCare lencsék rövidlátó gyermekek számáraA gyermekkori rövidlátás, vagy miópia, egyre gyakoribb jelenség napjainkban, és szülőként természetes, hogy a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek. A MyoCare lencsék kifejezetten a rövidlátó gyerekek számára lettek fejlesztve, hogy segítsenek lassítani a rövidlátás előrehaladását, miközben tiszta és éles látást biztosítanak.


Miért fontos a megfelelő lencse választása?

A rövidlátás nem csak arról szól, hogy távoli tárgyak homályosan jelennek meg; a miópia előrehaladása szemészeti problémákhoz is vezethet. Az ilyen típusú komplikációk megelőzése érdekében fontos, hogy a rövidlátó gyerekek számára a lehető legjobb lencséket válasszuk.


A MyoCare lencsék jellemzői

A MyoCare lencsék különlegessége, hogy nem csak a jelenlegi látásproblémákat kezelik, hanem a jövőbeli rövidlátás előrehaladásának lassítására is hatással van. Ezáltal a gyerekek nem csak jobban látnak, de hosszabb távon is jobb látásvédelmet élvezhetnek.

Ezek a lencsék a nap minden percében biztosítják a részletgazdag éleslátást, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy minden tevékenységüket zavartalanul élvezzék, legyen szó iskoláról, sportolásról vagy játékról.


Kérd DuraVision Platinum UV réteggel!

A MyoCare lencsék opcionálisan elérhetők DuraVision Platinum UV réteggel, ami extra védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Ez a réteg különösen fontos lehet, ha gyermekünk sok időt tölt a szabadban, hiszen így nem csak a rövidlátás előrehaladása lassítható, hanem a szem egészségének megőrzése is előtérbe kerül.

A gyermekkori rövidlátás kezelése és a látásproblémák megelőzése kulcsfontosságú. Ha gyermeked rövidlátó, érdemes megfontolni ezt az innovatív lencsemegoldást, hogy segítsd őt a lehető legtisztább látásban és a szem egészségének hosszú távú megőrzésében.

 
Jelentkezz be hozzánk egy alapos vizsgálatra könnyedén, online!

ldőpontfoglalás