Igényeinek megfelelő látásvizsgálatok a Lottica Szalonban

Ügyeljen szeme egészségére!

Az érintésmentes látásvizsgálat a látásdiagnosztika egy modern, kifinomult módszere, amelyben a hagyományos szemvizsgálati eszközök helyett speciális optikai eszközöket használnak a szem állapotának felmérésére. Az érintésmentes látásvizsgálat a legtöbb esetben nem igényel semmilyen szemészeti cseppet vagy gyógyszert, és általában gyorsabb, kényelmesebb, a hagyományos vizsgálatoknál, emellett a páciens nem érez semmilyen kellemetlenséget, mivel a szemészeti eszközök nem érintik a szemet.

 

A szemek éppen annyira egyediek, mint az ujjlenyomatok.

A Lottica Szalonban használt ZEISS i.Profiler® olyan pontos szemvizsgálatra képes, mint a korábbi technológiék soha. A szakemberek által alkalmazott hagyományos látásvizsgálati módszereken túl, amelyek rendszerint csak a nappali látás minőségét vizsgálják nagy kontrasztok mellett, az új rendszer figyelembe veszi a változó fényviszonyokat, a visszatükröződéseket, a színeket és a változó kontrasztokat is. Ez azt jelenti, hogy a szem teljesítményét sokféle fényfeltétel és kontraszt mellett is objektíven vizsgálják.

 

Tudta, hogy látásteljesítménye változhat, ha éjszaka tág pupillával vezet?

Az objektív refrakció során éjszakai látásteljesítményét is felmérik, így látása i.Scription technológiával is optimalizálható.
Az i.Scription technológia kizárólag a ZEISS szemüveglencséire elérhetőek!

Foglaljon időpontot érintésmentes látásvizsgálatra a Lottica Szalonba!

 
Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

 

Extra Tipp: a szemüveglencsékre nap közben feltapadt porszemcséket érdemes törlés előtt langyos csapvízzel leöblíteni, hogy ne a feltapadt szennyeződéssel okozzunk kárt a lencse felszínében, ezzel elkerülheti a mikrokarcolásokat és zavaró foltokat.