Készülj fel az iskolakezdésre!

ZEISS MyoCare lencsék rövidlátó gyermekek számára 

Rövidlátás, avagy miópia gyermekkorban? 

A miópia, más néven rövidlátás, egy olyan fénytörési hiba, melyben a szemnek nehézségei vannak a távoli tárgyak éles látásával, ezzel ellentétben a közeli tárgyakat a harmonikus távolsághoz képest közelebbről, kb. 40 cm-en belüli távolságból képes a szem éles képet alkotni. Ez a probléma azért jelentkezik, mert ilyenkor a szemünkbe érkező fénysugarak nagyobb fénytörést szenvednek a törőközegeken áthaladva és a fordított, kicsinyített kép a retina előtt lenne éles, viszont a retinára vetülve már homályos foltként és nem éles képpontokat alkotva kerülnek az érzékelő sejtekre. Ennek eredményeként a távoli tárgyak homályosnak vagy elmosottnak tűnhetnek.

A fejlődésben lévő, rövidlátó gyermekek esetében a ZEISS MyoCare szemüveglencséje kiváló választás a rövidlátás fokozódásának lassítására és a részletgazdag éles látás biztosítására. Ezeket a lencséket 6 és 12 év közötti rövidlátó fiataloknak tervezték, a jó látás és hatékonyság érdekében, tekintési iránytól függetlenül. 

Támogasd gyermeked megfelelő fejlődését és tanulását!

Nem engedhetjük meg, hogy a rövidlátás akadályozza gyermekeink fejlődését és tanulási képességeit! Gyere el optikánkba gyermekeddel egy szűrésre és szükség esetén megfelelő speciális lencséket írunk fel számára, hogy újra tisztán és élesen lásson! 

 

Nyári 1+1 progresszív lencseajánlatunk

A progresszív vagy más néven multifokális lencsék folyamatos átmenetet biztosítanak a különböző látási tartományok között, így azok, akik viselik őket, gyorsabban alkalmazkodnak a különböző távolságokhoz anélkül, hogy a különböző távolságokra élességet nyújtó egyfókuszú szemüvegeiket cserélgetniük kellene.

Rendelj ZEISS SmartLife progresszív lencséket szemüvegkerettel, és megajándékozunk 1 pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált napszemüveglencsével lencsével amennyiben a második pár lencséhez is nálunk választod ki a hozzád legjobban illő keretet! 

Minden ZEISS szemüveglencse alapanyaga UV védelmet biztosít!

Ráadásul, a második pár lencsét 80% kedvezménnyel most akár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált AdaptiveSun lencse kivitelben is kérheted.  Ez a napszemüveg lencse magas minőségű, ”intelligensen” alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, és mindig maximális teljesítménnyel védi szemeidet.

Az ajánlatok érvényessége: második pár lencse dioptria értéke és minősége nem térhet el az első pártól, feltétele, hogy mindkét szemüvegedhez a kereteket is nálunk választod ki.

Kampányunk előnyeivel augusztus 31-ig élhetsz!

 

Szemfenéki képek rögzítése egyszerűen

ZEISS VISUSCOUT® 100 funduskamera készülékünk a retina rendellenességeinek, mint például a diabéteszes retinopátia, a glaukóma, vagy a magas vérnyomás okozta rendellenességek illetve a makuladegeneráció megbízható kimutatására, nyomon követésére, valamint annak ellenőrzésére alkalmas. 

A szemfenék fotózásához nem szükséges pupillatágítás, a vizsgálat nagyon gyors és általa értékelhető és dokumentálható képet kapunk a retina állapotáról, az elkészült fotókkal pedig szükség esetén szakorvos is felkereshető.

 
Foglalj időpontot szemfenék fotózásra, tanácsadásra a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás