Lássa élesen az ősz ragyogó színeit

Kiemelten fontos, hogy mindennapi helyzetekben is biztosítsuk magunknak a kényelmes látás élményét, a nem megfelelő lencsék ugyanis korlátozhatják a látást ez pedig szemfáradtságot, vagy akár nyak- fej- és hátfájást is előidézhet.

A Lottica Szalonban a szakértelem végtelen preczitással és lelkiismeretességgel párosul, így a látásvizsgálatok során optometristáink minden esetben arra törekszenek, hogy az első pillanattól a szemüveggel való távozásig biztonságban és elégedetten érezze magát. Októberben most különleges kampánnyal kedveskedünk vendégeinknek, felhívva a figyelmet a szem épségének fontosságára!

A Lottica szegedi szalonjában a látásvizsgálati alapcsomag teljes október hónapban díjtalan, mely tartalmazza a látásélesség-ellenőrzést, az objektív gépi mérést, szemnyomás-ellenőrzést és a szürke- és zöldhályog-szűrést.

Abban az esetben, ha szeretne pontos dioptria megállapítást is, a vizsgálat teljesárú, melynek díja 12.000 Ft, ám ez 2022. december 31-ig 100%-ban levásárolható szalonunkban.

Komplett szemüvegrendelés, vagy kontaktlencse felírása esetén a dioptria-megállapítás október hónapban szintén díjtalan.

 

ZEISS 1+1 ajánlatunkat se feledje!

Válassza a ZEISS 1+1 ajánlatát és a SmartLife progresszív lencséi mellé megajándékozzuk egy pár irodai szemüveglencsével!

Az általános használatú multifokális lencsékhez képest a ZEISS irodai használatra kifejlesztett lencséje, a ZEISS Officelens ergonomikusabb testtartást, ezáltal kényelmesebb munkavégzést biztosít és segít elkerülni a számítógép előtt végzett munkával járó fájdalmakat, melyeknek hosszú távon akár komoly következményei is lehetnek.

 

Vásároljon most a ZEISS legújabb és leginnovatívabb multifokális lencséi (ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb) közül és megajándékozzuk egy pár ZEISS irodai szemüveglencsével!

 

A kampányban szereplő második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencsék:

ZEISS Officelens Individual BlueGuard és a ZEISS Officelens Superb BlueGuard

 

További részletekért keresse szakértőinket a Lottica Szalonban, vagy a +36 20 350 7334-s telefonszámon!
 
Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

 

További részletek és feltételek:

A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

Az ajándék készpénzre nem váltható!

A kampány szabályzatában szereplő feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

Az kampány a jelenleg futó ZEISS akciókkal nem vonható össze.