Lásson jobban munka közben is a ZEISS számítógépes szemüveglencséivel és segítsen vásárlásával az ünnepek előtt!

A hétköznapi használathoz fejlesztett multifokális lencsékhez képest a ZEISS Officelens viselésével ergonomikusabb testtartást, ezáltal pedig kényelmesebb munkavégzést biztosít, ami segít elkerülni a kellemetlen nyak- és hátfájást.

A munkáját számítógép előtt végző felhasználók közül 3-ból 2 tapasztalja a digitális szemfáradtsággal összefüggő – káros kék fény okozta – panaszok valamelyikét.

A ZEISS Officelens BlueGuard számítógépes lencséi tökéletes megoldást kínálnak a szemfáradtság okozta problémákra! Ezek a szemüveglencsék csökkentik a szem digitális terhelését, teljeskörű UV-védelmet biztosítanak, valamint szűrik a potenciálisan káros és zavaró kék fényt.

Vásároljon most a ZEISS leginnovatívabb multifokális lencséi közül és megajándékozzuk egy pár ZEISS számítógépes szemüveglencsével!

A ZEISS Officelens nemcsak a munkahelyen segíti az éleslátást. Az alábbi táblázatban látható, hogy milyen környezetben lehet még hatalmas segítség és pihenés a szem számára az Officelens.

1+1 kampányunkban a második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencséket rendkívüli kedvezménnyel adjuk ZEISS Progressive lencse vásárlása esetén! Lencséink elérhetőek az új ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum réteggel is!

És ez még nem minden!

Amennyiben a meghirdetett kampány ideje alatt vásárol SmartLife vagy DriveSafe lencséinkből, akkor egy rászoruló gyermek számára biztosítunk egy pár, a számára éleslátást biztosító szemüveglencsét.

A kampány időtartama: 2021. november 15. – 2021. december 31.

A jótékonysági akciónk időtartama:

2021. november 15-30.

További részletekért foglaljon időpontot üzletünkbe!