Lásson jobban munka közben is a ZEISS számítógépes szemüveglencséivel!

A hétköznapi használathoz fejlesztett multifokális lencsékhez képest a ZEISS Officelens viselésével ergonomikusabb testtartást, ezáltal pedig kényelmesebb munkavégzést biztosít, ami segít elkerülni a kellemetlen nyak- és hátfájást.

A munkáját számítógép előtt végző felhasználók közül 3-ból 2 tapasztalja a digitális szemfáradtsággal összefüggő – káros kék fény okozta – panaszok valamelyikét.

A ZEISS Officelens BlueGuard számítógépes lencséi tökéletes megoldást kínálnak a szemfáradtság okozta problémákra! Ezek a szemüveglencsék csökkentik a szem digitális terhelését, teljeskörű UV-védelmet biztosítanak, valamint szűrik a potenciálisan káros és zavaró kék fényt.

PRÉMIUM progresszív lencséinkhez most Office irodai megoldásokat kínálunk második szemüvegként, rendkívül kedvező áron. Szemüvegkeret vásárlása esetén 80%, keret vásárlása nélkül pedig 50% árelőnnyel kínáljuk ZEISS SmartLife és DriveSafe Progressive lencsénk rendelése mellé.

A ZEISS Officelens nemcsak a munkahelyen segíti az éleslátást. Az alábbi táblázatban látható, hogy milyen környezetben lehet még hatalmas segítség és pihenés a szem számára az Officelens.

 

 

A kampány időtartama: 2021. szeptember 1. – 2021. október 31.

További részletekért foglaljon időpontot üzletünkbe!