Legyen prioritás szemei egészsége!

Tudtad, hogy az egyénre szabott progresszív lencsék elkészítése több száz óra fejlesztési, tervezési és gyártási időt vesz igénybe?

 

Ez aligha meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy azt várjuk tőlük, hogy javítsák – a távollátást és a közellátást is egyszerre –, és lehetővé tegyék viselőjüknek, hogy minden lépésnél tökéletes látásnak örvendjen, még a köztes tartományokban is.

Ez nem kis teljesítmény.

40 év felett már az olvasó távolsághoz változtatni kell a lencse erősségét a távoli értékhez képest, hogy a szem közelre való alkalmazkodásának segítsen. 

Azok a speciális tervezési paraméterek, amelyekkel a ZEISS progresszív lencséit egyedülállóvá és hatékonnyá teszik, minimálisra csökkentik a széli torzításokat, és segítenek, hogy a szemüveg viselője minden pillanatban élvezze a komfortos látás élményét. 

A Lottica Szalonban elérhető ZEISS SmartLife PRO lencsék segítségével a lehető legvalóságosabb képalkotást tudjuk biztosítani, mellyel természetesebben érzékelheted a Téged körülvevő világot!

 

Védd meg szemeid egészségét erős napsütésben is! 

 

Bőrünket naptejjel, fényvédővel óvjuk, de gyakran megfeledkezünk arról, hogy hosszú távon az UV-sugarak ártalmasak szemünk egészségére is, sőt a szem körüli finom bőrben is kárt tehet.

A tartósan magas UV sugárzástól a gyenge minőségű, ellenőrizetlen helyről származó napszemüvegek nem vagy csak csekély mértékben képesek védeni szemünket.

A védelem hiánya komoly szembetegségekhez vezethet (pl. szürkehályog), valamint a szemet körülvevő szövetek felgyorsult öregedési folyamatát eredményezheti.

Ne kockáztasd szemeid egészségét!

Szaküzletünkben, minden ZEISS szemüveglencse (a színtelen változat is) teljeskörű, 100%-os UV védelemmel ellátott!

Meglévő saját napszemüvegedet ( vagy akár optikai szemüveglencséidet is ) díjtalanul megmérjük, hogy tudd, mennyire vagy biztonságban az UV sugárzással szemben.

 

Szalonunkba megérkezett az Etnia Barcelona legújabb kollekciója!

 

Az Etnia kollekciónk leginkább mini műalkotásokhoz hasonlítanak, lendületes színeikkel, különleges formáikkal  sajátos egyéniségedet emelheted ki.

Ne feledd! A szemüveg ma már nem egyszerűen csak látásjavító eszköz, hanem az  önkifejezés egyik legfontosabb eszköze.

Ha lényeges számodra a minőség és az elegáns, egyedi stílus, látogass el üzletünkbe és tekintsd meg legújabb szerzeményeinket!

Itt az idő frissíteni kiegészítőidet!

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás