Második szemüveg árelőnnyel és világmárkák a Lottica Szalonban

Világmárka, ami eleganciát ad!

 

Tom Ford az egyik legismertebb divattervező világon, aki számos területen megmutatta tehetségét, ideértve a szemüvegkeretek stílusos megalkotását is. A márka által kínált keretformák választéka széles, ezért kedvelik a hagyományos és a modern stílus kedvelői egyaránt.

A Tom Ford szemüvegkereteket gyakran viselik hírességek, divatikonok, akiket inspirálnak a márka elegáns és letisztult designjai és sokféle anyagú, színű, díszítésű darabjai.

Keresd az új modelleket a Lottica-ban!

 

Ne hagyd ki a lehetőséget! 

Március végéig tartó kedvezményünkben válaszd bármelyik típusú ZEISS szemüveglencsét kínálatunkból, és mi a második komplett szemüveghez szükséges (az elsővel megegyező típusú, dioptria értékű) pár lencse árának és a keret árának felét is ajándékba adjuk!

De miért jó, ha van egy tartalék szemüveged? 

Ha egyetlen szemüvegre bízzuk magunkat, azzal számos dolog történhet, például elveszhet, ott hagyhatjuk valahol, vagy megsérülhet.

Ha ez megtörténik, a Te érdeked, hogy mihamarabb megszüntesd a bizonytalanságot, amit a homályos látás okozhat, így biztonságot nyújthat egy tartalékszemüveg, amihez bármikor nyúlhatsz. 

Ne hagyd ki az egyedülálló lehetőséget, hogy második szemüveged kedvező áron elkészüljön neked, vagy családtagodnak!

 
Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

  

További részletek és feltételek:

Komplett szemüvegrendelés esetén a második komplett szemüveg féláras ajánlata ugyanolyan választott ZEISS lencse esetén vehető igénybe!

A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

Az ajándék készpénzre nem váltható!

A kampány szabályzatában szereplő feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

Az kampány a jelenleg futó ZEISS akciókkal nem vonható össze.