Minden egyben: egyedi védelem kék fény ellen, és teljes körű UV-védelem bel- és kültéren egyaránt

Minden egyben: egyedi védelem kék fény ellen, és teljes körű UV-védelem bel- és kültéren egyaránt

 

Minden korosztály életében egyre nagyobb szerepet játszanak a digitális eszközök. Home office, online kapcsolattartás, tanulás, de még az utcán és az otthonunkban is szembe jön, így ezeknek a változásoknak köszönhetően minden eddiginél jobban hagyatkozunk látásunkra, terheljük szemeinket. Ez azt jelenti, hogy a napból érkező potenciálisan káros kék fénysugarak mellett a mesterséges kék fénynek is jobban ki vagyunk téve.

Nem kérdés, hogy az emberek világszerte, életkortól függetlenül egyre több időt töltenek digitális eszközök használatával, ezenkívül több időt töltenek otthonukban beltérben, ahol a helyiségeket napjainkban LED-fényforrások világítják meg, amelyek szintén kék fényt bocsátanak ki. A napsugárzás révén őket érő potenciálisan káros kék fény mellett a legtöbb ember a mesterséges kék fénnyel is többet találkozik napjainkban.

 

Élvezze a kényelmes látás és a jó megjelenés előnyeit anélkül, hogy kékfény-szűrő szemüvegén zavaró kékes, lilás tükröződést tapasztalna!

A ZEISS BlueGuard lencsék szűrik a potenciálisan káros kék fényt, és teljes UV-védelmet is nyújtanak.

 

Hogyan működik?

A nap által kibocsátott fény egy része a kék spektrumba esik, de szinte minden modern digitális eszköz és LED-fényforrás is bocsát ki kék fényt. Az UV-sugárzással ellentétben a kék fény behatol a szem belsejébe, a kék fénynek való túlzott kitettség pedig a szemfáradtság érzetét keltheti, és homályos látást okozhat. A kék fény befolyásolja testünk cirkadián ritmusát és a melatonin termelésének képességét is, így hatással lehet az alvásra.

A kékfény-szűrő szemüvegek szűrik a kék fény spektrumának azon részét, amely potenciálisan káros és zavaró lehet.

 

A fényre sötétedő lencsék új generációja

A ZEISS PhotoFusion X szemüveglencse minden az egyben, fényre sötétedő megoldás. A szemüveglencse rendkívül érzékenyen reagál a fényre, így gyorsan sötétedik és kivilágosodik. A kék fény elleni védelmet a szemüveglencse alapanyag szinten biztosítja ezenfelül pedig teljes körű UV-védelmet biztosít a viselőjének.

A ZEISS BlueGuard lencseanyag révén a kék fény elleni védelem be van építve a fényre sötétedő szemüveglencsébe. A fényre reagáló réteggel kombinált lencse a potenciálisan káros kék fény akár 50%-át is kiszűri beltérben, kültéren pedig akár 94%-ot is. Ezenkívül folyamatosan teljes körű UV-védelmet biztosít.

 

Védje meg szemeit az UV-sugárzástól és a kék fénytől szemüveggel!

 

Válassza a ZEISS PhotoFusion X szemüveglencsét!

 

A fényre sötétedő napszemüveg praktikusnak tűnhet, de fontos, hogy a viselője trendi és egyéniségéhez hű maradjon.

 

A ZEISS PhotoFusion X lencse a napszemüvegeknél használt 5 népszerű színben kapható, és divatos, 5-féle színben pompázó, enyhén tükrösített DuraVision Flash UV felületkezeléssel is kiegészíthető a mindennapi viselethez.

 

Vásárlása mellé, most ajándék baseball sapkával is meglepjük, mely tökéletesen véd a napfénytől a legnagyobb kánikulában is!*

 

A kampány időtartama: 2022. május 2 – 2022. augusztus 31.

 

 
További részletekért foglaljon időpontot üzletünkbe!

ldőpontfoglalás

 

*További részletek és feltételek:

A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

Az ajándék készpénzre nem váltható!

Az kampányszabályzatban szereplő feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.