Miópia kontroll és nyár végi kedvezmény fiataloknak!

Iskolakezdési kedvezmény: gyermekszemüveg megoldások fiatalok számára

Az iskola első napjai is elérkeztek, és mi egy különleges ajánlattal készültünk nektek! Tudjuk jól, hogy a szeptemberi napok beköszöntével is fontos, hogy szemeink egészségét megóvjuk a káros fénytől. Ezért kampányunk keretén belül a fiatalok számára tervezett ZEISS ClearView és SmartLife Young lencséinkhez díjmentesen kérhető a ZEISS BlueGuard kék fény elleni védelem 2023. október 15-ig. 

 Tudjuk, mennyire fontos a tökéletes látás és a szemek védelme, különösen a fiatalabb korosztály számára.

Miért érdemes a ZEISS lencséket választanod?

A ZEISS már évtizedek óta a minőségi lencsék megbízható gyártója. Az innováció és a prémium minőség ötvöződik termékeikben, így biztos lehetsz benne, hogy lencséink hozzájárulnak majd kényelmedhez, a látásod védelméhez és a valósághű vizuális élményekhez.

A kampányba bevont lencse típusok:

  • ZEISS Raktári ClearView BlueGuard 1.5 DV Platinum
  • ZEISS Raktári ClearView BlueGuard 1.6 DV Platinum
  • ZEISS SmartLife Young BlueGuard 1.5 DV Platinum
  • ZEISS SmartLife Young BlueGuard 1.5 DV Kids
  • ZEISS SmartLife Young BlueGuard 1.6 DV Platinum
  • ZEISS SmartLife Young BlueGuard 1.6 DV Kids

Az ajánlat más jelenleg futó ZEISS kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miópia kontroll ZEISS MyoCare lencsék segítségével! 

Rövidlátás, avagy miópia gyermekkorban? 

A miópia, más néven rövidlátás, egy olyan fénytörési hiba, melyben a szemnek nehézségei vannak a távoli tárgyak éles látásával, ezzel ellentétben a közeli tárgyakat a harmonikus távolsághoz képest közelebbről, kb. 40 cm-en belüli távolságból képes a szem éles képet alkotni. Ez a probléma azért jelentkezik, mert ilyenkor a szemünkbe érkező fénysugarak nagyobb fénytörést szenvednek a törőközegeken áthaladva és a fordított, kicsinyített kép a retina előtt lenne éles, viszont a retinára vetülve már homályos foltként és nem éles képpontokat alkotva kerülnek az érzékelő sejtekre. Ennek eredményeként a távoli tárgyak homályosnak vagy mosódottnak tűnhetnek.

A fejlődésben lévő, rövidlátó gyermekek esetében a ZEISS MyoCare szemüveglencséje kiváló választás a rövidlátás fokozódásának lassítására és a részletgazdag éles látás biztosítására. Ezeket a lencséket 6 és 12 év közötti rövidlátó fiataloknak tervezték, a jó látás és hatékonyság érdekében, és tekintési iránytól függetlenül kiválóan alkalmas a világ felfedezésére. 

 

Támogasd gyermeked megfelelő fejlődését és tanulását! 

 Gyere el optikánkba gyermekeddel egy szűrésre és szükség esetén megfelelő speciális lencséket írunk fel számára, hogy újra tisztán és élesen lásson! 

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás