Új Etnia Barcelona keretek és kedvezményes ajánlatok is várnak novemberben!

Lenyűgöző Etnia Barcelona keretek érkeztek optikánkba!

 

Számtalan divatkedvelő szívét rabolja el az Etnia Barcelona legújabb szemüvegkollekciója évről évre, és most ismét lenyűgöző újdonságokkal rukkoltak elő. A márka legújabb kollekciójában a szürreális és lenyűgöző esztétika találkozik a japán és a mediterrán kultúrával, így készülhetünk egy igazi stílusforradalomra! Ha már eddig is rajongtál az Etnia Barcelona kereteiért, akkor ezeket a mesés újdonságokat egyszerűen nem hagyhatod ki!

 

Miért válaszd az Etnia Barcelona kereteket?

A márka a minőség és az innováció szinonimája, és hű maradt gyökereihez, ami a kifinomult design szeretete. Ezek a szemüvegkeretek nem csak divatosak, hanem kényelmesek is, így garantáltan minden nap örömmel viselheted majd őket.

 

Látni és látszani kampány

 

A megfelelő látásélesség és a vezetés közben érzett komfort szorosan összefügg. 

A tisztán látható út, a jól kivehető műszerfal és a zavaró fények minimalizálása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan vezethess. Éppen ezért örömmel tudatjuk veletek, hogy részt veszünk a Látni és Látszani kampányban, és ezzel együtt egy fantasztikus ajánlattal is készültünk!

Most 30%-os kedvezménnyel kínáljuk a ZEISS DriveSafe mono- és multifokális lencséket komplett szemüveg rendelése esetén (1 pár lencse + keret). Ezek a lencsék a vezetés során biztosítják, hogy minden részletet a lehető legtisztábban láss, így növelve a vezetés biztonságát és kényelmét. 

 

De miért is olyan különlegesek ezek a lencsék?

A ZEISS DriveSafe lencsék a ZEISS által fejlesztett Luminance Ⓡ technológiával készülnek, figyelembe véve viselője pupilla tágasságának egyedi képességeit, - melyet a vizsgálat során minden esetben mérünk, -  melynek különösen fontos szerepe van a gyenge fényviszonyok és rossz időjárási körülmények esetén.  Az éjszakai vezetés során a ZEISS DriveSafe lencsék csökkentik a szóródó és vakító fényeket, legyenek azok a szembejövő autók fényszórói vagy az utcai lámpák. Ezáltal jelentősen javítják a kontrasztot és csökkentik a vezetési fáradtságot.

Az optimális vezetési élményért válaszd a ZEISS DriveSafe lencséket! Az ajánlatunk korlátozott ideig érvényes, így ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, élj vele.

 A kampány december 24-ig érvényes!

 
Jelentkezz be hozzánk egy alapos vizsgálatra könnyedén, online!

ldőpontfoglalás