Védd meg szemeid egészségét a káros napfénytől!

Védd szemeidet és a szemkörnyéket a káros napfénytől! 

Az UV-fény UV-A fényből (a bőrünk barnulásáért, de bőrünk öregedéséért is felelős), UV-B fényből (a napégés és bőrrák okozója) és UV-C fényből (ezek a legveszélyesebb sugarak, de az ózonréteg szinte teljesen kiszűri őket) áll. 

Sokszor beszélünk arról, hogy védeni kell a szemünket és a bőrünket az UV sugárzástól. Aktuális ajánlatunkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy megelőzd és megvédd szemeidet a tartós károsodástól!

 

 

Egyedi védelem kék fény ellen, és teljes körű UV-védelem bel- és kültéren egyaránt

A ZEISS PhotoFusion X szemüveglencse alkalmazkodik változó környezetedhez, úgy, hogy a fényre reagáló réteggel kombinált technológia a potenciálisan káros kék fény akár 50%-át is kiszűri beltérben, kültéren pedig akár 94%-ot is. Ezenkívül folyamatosan teljes körű UV-védelmet biztosít, valamint védi szemét a digitális szemfáradtságtól kivilágosodott állapotban is. Fotokinetikus rendszerének köszönhetően rendkívül érzékenyen reagál a fényre, így gyorsabban sötétedik és kivilágosodik, mint más hozzá hasonló lencsék.

Most KOMPLETT szemüveg vásárlása esetén 30% árelőnyt biztosítunk ezekre a lencsékre, amit öt színárnyalatban érhetsz el, így biztosan megtalálod a stílusodnak legmegfelelőbbet!

 

Hitted volna, hogy a szemkörnyéki ráncok kialakulása ellen a megfelelő napszemüveggel is tehetsz? 

A ZEISS AdaptiveSun intelligens napszemüveg lencséi automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, és a fény erősségéhez mérten fokozatosan sötétednek vagy világosodnak, így nem kell aggódnod az erős fények okozta kellemetlen érzéstől. Ráadásul három divatos színváltozatból választhatsz!