Védje szemeit a káros kék fény ellen a ZEISS BlueGuard lencséivel!

 

Vásároljon most ZEISS BlueGuard szemüveglencsét és kampányunk keretein belül a káros kék fény elleni védelmet is biztosítjuk Önnek!

 

Mindenhol képernyők veszik körül?

 

Az emberek világszerte, életkortól függetlenül egyre több időt töltenek digitális eszközök használatával1 , valamint az általuk használt belterekben, otthonaikban is számos helyen találhatók meg olyan, nem természetes fényforrások, melyek káros kék fénynek teszik ki szemeiket. A fokozott védelem érdekében a ZEISS BlueGuard lencsék kiszűrik a káros kék fényt, ezzel csökkentve a digitális szemfáradtság lehetőségét, ráadásul teljeskörű UV-védelmet is biztosítanak.

 

Élvezze a kényelmes látás és a jó megjelenés előnyeit anélkül, hogy kékfény-szűrő szemüvegén zavaró kékes, lilás tükröződést tapasztalna!

 

Kampányunkban minden ZEISS BlueGuard lencse vásárlása esetén térítésmentesen biztosítjuk a káros kék fény elleni védelmet.

  

A ZEISS BlueGuard lencséi már anyagában biztosítják a káros kék fény elleni védelmet, így:

  • hatékonyan védik szemeit a digitális kijelzők káros hatásaitól,
  • jelentősen csökkentik a szem digitális terhelését és csökkenti a potenciális szemfáradtságot,
  • esztétikus, kevesebb kékes-lilás tükröződés jellemzi, így a divat és a kényelmes látás élménye még inkább összeforr egy termékben.

 

Az kampány időtartama alatt a ZEISS BlueGuard lencse + DV Platinum réteg ajánlott fogyasztói listaára megegyezik az ugyanazon lencse színtelen verziójának DuraVision Platinum réteggel ellátott árával.

 
További részletekért foglaljon időpontot üzletünkbe!

ldőpontfoglalás

 

További részletek és feltételek:

A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

Az ajándék készpénzre nem váltható!

A kampány szabályzatában szereplő feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

Résztvevő lencsék: minden gyártott (RX) és raktári ZEISS BlueGuard lencse.

Az kampány a jelenleg futó ZEISS akciókkal nem vonható össze.

  

1 Watson A. (2020). A koronavírus-járvány miatt megnövekedett otthoni médiafogyasztás az internetfelhasználók körében világszerte 2020 márciusában, országonként. www.statista.com, URL: https://www.statista.com/statistics/1106498/home-media-consumption-coronavirus-worldwide-by-country/