Vegyél részt exkluzív Etnia Barcelona nyílt eseményünkön!

Készülj fel egy különleges eseményre, ahol a spanyol életérzés színei és ízei mellett, a szemüvegdivat legújabb trendjeivel is megismerkedhetsz.
Április 12-13. között különleges szemüvegkeretekkel, fantasztikus napszemüveg kollekcióval, exkluzív ajánlatokkal és autentikus katalán fingerfooddal várunk a Lottica Szalonban.

Miért érdemes részt venned?

  • Páratlan élményben lehet részed, hiszen betekintést nyerhetsz az ETNIA BARCELONA 2024-es teljes kollekciójába. A legújabb szemüvegkeretek és napszemüvegek között biztosan megtalálod a hozzád illőt.
  • Közelebbről is megszemlélheted a HD minőségű, magas ütésállóságú kristályokból készült Etnia Barcelona napszemüveg lencséit, amelyek nem csak stílusosak, de magasszínvonalú védelmet is nyújtanak.
  • Megismerheted az igazi katalán gasztronómiát különleges fingerfood kínálatunkkal, mely a spanyol helyi ízeket és hagyományokat tükrözi.
  • Maradandó élményben lehet részed stílusos és exkluzív rendezvényünkön, amit megörökíthetsz szelfipontunkon is.

Tudnivalók a részvételhez:

Az eseményre való belépés INGYENES, de regisztrációhoz kötött, tehát ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezést! A jelentkezők számát limitáltuk, ezért biztosítsd helyedet mihamarabb, hogy ne maradj le. Kérünk, hogy érkezz pontosan, és amennyiben valamiért mégsem tudsz megjelenni, jelezd felénk, hogy másoknak is lehetőséget tudjunk adni.

Hogyan csatlakozhatsz?

Ne maradj le erről az exkluzív eseményről! Kattints a gombra, regisztrálj, és fedezd fel te is az Etnia Barcelona kínálatát és a katalán kultúrát!

Várunk szeretettel egy emlékezetes élményre!

 
Jelentkezz be nyílt napunkra!

Regisztrálok