Legújabb fejlesztések

ZEISS SmartLife PRO lencsék

Napjaink folyamatosan mozgásban lévő, mindig online világában szabadon böngészhetünk, kattinthatunk, nagyíthatunk vagy szörfölhetünk a különböző felületeken. Bárhol és bármikor. De azzal is tisztában kell lennünk, mi vesz körül minket, miközben az okostelefonunkra, laptopunkra vagy tabletünkre figyelünk.

Olyan szemüveglencsére van szükségünk, ami lépést tud tartani az online és folyamatosan mozgásban lévő életmódunkkal.

Fiatalon és idősebb korban is meg kell küzdenünk a szemünket érő terheléssel, ami mára már modern életmódunkkal jár. De vizuális igényeink a korunkkal együtt változnak, szemünk anatómiai és élettani változásai idővel különféle kihívásokat eredményezhetnek.

A ZEISS SmartLife PRO szemüveglencsék egy forradalmian új technológiával készülnek, melynek segítségével az egyedileg készülő SmartLife PRO lencsék minden szempontból életkörülményeihez, szemei anatómiai és életkor szerinti állapotához illeszkednek, valamint a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítják. Nem érhetők el bármelyik optikában, mivel forgalmazása különleges szakértelmet igényel.

Optikánkban szakértő látszerészeink segítségével garantáltan megtaláljuk azokat a megoldásokat, melyek a Te kényelmedet szolgálják!

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás