Centrálás ZEISS VISUFIT 1000 – 3D technológiával

A ZEISS VISUFIT 1000 rendkívül pontos 3D centrálást és innovatív funkciókat kínál annak érdekében, hogy a szemüveg beállítása emlékezetes élmény legyen a páciensek számára.

A digitális korszak újradefiniálja az optikai gyakorlatot. Az új fejlesztésű szemüveglencsék magasabb szolgáltatási színvonalat igényelnek, mint valaha, és még a tapasztalt optikusok is új kihívásokkal szembesülnek. A testre szabás és a kényelem kulcsfontosságú elemekként épülnek be a lencsetervezés, az optikai FreeForm technológia által a szemüveglencse gyártásba.

Minden szem egyedi.

Ezt az egyediséget nem csak azzal fejezzük ki, hogy az egyéniségünkhöz illő keretet választunk, hanem azzal is, ahogyan viseljük. Egyesek kicsit előrébb húzva, mások kicsit magasabbra tartott állal, egyesek picit döntött testtartással, míg mások sportosabb kivitelt, íveltebb keretet használnak. Minden esetben más-más kitekintési pontot használunk már az előre tekintést illetően is, ezért a ZEISS fejlesztésének köszönhetően az adott dioptria értékek megadásán felül a legtökéletesebb látásélmény eléréshez a 3D technológiával centrált szemüvegkereteknél megadjuk a lencsegyártáshoz pl. a kiválasztott szemüvegkeret íveltségi és dőlési szögét, a szaruhártyától való pontos távolságát, a pupillák pontos helyzetét vagy tágasságának maximumát, stb. Így a lencsegyártás során ezeket az adatokat figyelembe véve egyedi lencsegeometriát alkalmaznak a lencsék tervezésénél, hogy a legoptimálisabb vékonyságú, súlyú és legjobb képalkotással rendelkező mini műremeket kapjuk szemüvegkeretünkbe elkészítve.

A VISUFIT 1000 anélkül könnyíti meg a legújabb digitalizálási trendek bevezetését, hogy le kellene mondanod a pontosságról vagy a könnyű használatról.

Itt az ideje, hogy új lehetőségeket fedezz fel!

 
Foglalj időpontot látásvizsgálatra a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás