Kontaktlencse illesztés

A kontaktlencse viselése hordoz némi kockázatot önmagában, de a megfelelő vizsgálat elvégzését követően az optimális lencseméret és -típus megválasztása, illesztése – egy a kontaktológiában jártas szakember közreműködésével – során minimálisra csökkenthetőek a veszélyek.

Az optometrista a sikeres kontaktlencse-illesztést követően megtanítja a helyes kezelést és az elengedhetetlen higiéniai szabályokat, melyek betartása az egészséges és ragyogó szemek eléréshez nélkülözhetetlen.
Az interneten rendelt és ellenőrzés nélkül hordott kontaktlencsék súlyos, visszafordíthatatlan károsodást okozhatnak, súlyosabb esetben vakságig fokozódhatnak.


A jó szakember a „barátja”, a segítője, akinek nem csak feladata, de kötelessége is az Ön egészségére vigyázni. Fogadja el a segítségünket annak érdekében, hogy megelőzze a problémákat, és jelenjen meg rendszeresen vizsgálaton! Az, hogy nem érez változást vagy fájdalmat, nem biztosítja arról, hogy nem lehet gond. Bármilyen kontaktlencse-viseléssel kapcsolatos panasz vagy tünet esetén soron kívül keresse fel üzletünket, optometristáját.

 

Színes kontaktlencsére vágyik?


Ha csak kozmetikai célra (szemszín megváltoztatására) szeretne kontaktlencsét viselni, akkor is jelentkezzen be vizsgálatra, hiszen nem mindenki szeme alkalmas a kontaktlencse használatára! Egy gyors vizsgálatra és a szeme színét fedő lencse kipróbálására is lehetőséget biztosítunk. 

 
Foglaljon időpontot kontaktlencse- vagy színes kontaktlencse-illesztésre a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás