Színtévesztés vizsgálat

Személyre szabott színtévesztés-korrigáló szemüvegek magyar fejlesztőtől.

A körülöttünk zajló világ információinak legnagyobb része szemünkön keresztül érkezik. Az emberi szem színesen lát, ezért a színes információ az egyik legfontosabb adat. A színeknek nemcsak tájékoztató és információhordozó szerepe, hanem fontos hangulatformáló ereje is van.
25 éves egyetemi kutatómunkára alapozva a Colorlite Kft. színtévesztést korrigáló szemüvegeket fejlesztett ki színtévesztők és színvakok számára. A színtévesztők egyedi színlátásvizsgálati eredményei alapján, személyre szabott színtévesztést korrigáló szemüvegeket készít (bármilyen dioptriával), hogy ezáltal fedezzenek fel sokkal több színárnyalatot.

Miért fontos a színtévesztés-korrekció?

A színek befolyásolják hangulatunkat, esztétikai élményt nyújtanak és sok esetben információt hordoznak (gondoljunk csak a közlekedési lámpákra, reklámokra, online űrlapokra).
A színtévesztők számára sok foglalkozás nem elérhető, hiszen lépten-nyomon színekkel kódolt információkba botlunk, ezek pedig rengeteg területeken fontosak a munkavégzés szempontjából. A színlátást korrigáló lencsék segítségével a színtévesztők számára mankót nyújtunk a színes világban való tájékozódásban.


A színlátást vizsgáló tesztünk meghatározza a színtévesztés típusát és súlyosságát, a korrekciós lencsékkel való visszamérés során pedig segítünk a leghatásosabb korrekciós lencse kiválasztásában. A teszt gyors, objektív és egyszerű, hasonlóan a megszokott látásvizsgálatokhoz.
Számunkra is rendkívül fontos, hogy ügyfeleink tökéletes elégedettséggel távozzanak üzletünkből, és a világot teljes pompájában szemléljék.

 
Foglalj időpontot színlátásvizsgálatra a Lottica Szalonba!

ldőpontfoglalás