Látni és látszani!

Látni és látszani!

Vezetéshez ajánlott lencséink most árelőnnyel!

 

Vezetés közben sokan érzik magukat veszélyben, bizonytalannak a rossz látási viszonyok miatt. Ez a feszültség fokozódik, amikor ősszel a köd, az eső és a korai sötétedés is nehezíti a helyzetet. A szemüveget viselők nagyrésze autót is vezet, így szinte bárkinek problémát okozhatnak a fentiek.

Az út hossza nem számít, a kényelem és a biztonságérzet bármely távon elengedhetetlen a magabiztos kormányzáshoz.

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy olyan szemüveglencse-kategóriát vezetett be mindennapos használatra, mely kimondottan azoknak a vizuális igényeit tartja szem előtt, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.

 

A speciális szemüveg hagyományos társaihoz viszonyított előnyeit tovább fokozza az az ultramodern technológia, amely a látást a szem – a hagyományoshoz képest nagyságrendekkel több, akár 2500 ponton történő – teljes feltérképezésével analizálja. Emellet az i.Scription® technológiának köszönhetően már a lencsegyártás során a lehető legjobb mértékben korrigálni. Az i.Scription® technológiával készült ZEISS precíziós lencsék élénkebb színeket, élesebb kontrasztot és jobb éjszakai látást nyújtanak.

A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék optikánkban egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek, most 30%-os árelőnnyel!

 

Védje meg szeme egészségét otthon és a munkahelyén is!

 

A ZEISS 1+1 ajánlata továbbra is él, melynek keretein belül SmartLife progresszív lencséi mellé egy pár irodai szemüveglencsével is megajándékozzuk!

Az általános használatú multifokális lencsékhez képest a ZEISS irodai használatra kifejlesztett lencséje, a ZEISS Officelens segíti a testtartás javulását, ezáltal kényelmet biztosít a munkavégzéshez vagy tanuláshoz!

A kampányban szereplő második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencsék:

ZEISS Officelens Individual BlueGuard és a ZEISS Officelens Superb BlueGuard

 

A kampány időtartama:
2022. október 1. – 2023. január 31.

 

További részletekért keresse szakértőinket a Lottica Szalonban, vagy a +36 20 350 7334-s telefonszámon!
 
Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

ldőpontfoglalás

 

További részletek és feltételek:

A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők.

Az ajándék készpénzre nem váltható!

A kampány szabályzatában szereplő feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

Az kampány a jelenleg futó ZEISS akciókkal nem vonható össze.