Térképezd fel vizuális profilodat és használd ki az ajándék irodai lencse kedvezményünket!

Szeretettel várunk a Lottica Szemvizsgáló Szalonban, ahol szakértőink a legmodernebb látásvizsgálati módszereket és technológiákat alkalmazzák, hogy biztosíthassuk számodra a lehető legpontosabb és legkényelmesebb látásvizsgálati élményt.

Szakértelem: Szemvizsgáló szakértőink folyamatosan képzik magukat, hogy naprakészek legyenek a legfrissebb látásvizsgálati ismeretekkel és technológiákkal. Célunk, hogy a legjobb ellátást nyújthassuk minden egyes ügyfelünk számára.

Vendégszerető légkör: Tudjuk, hogy a szemvizsgálat néha stresszes lehet, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy barátságos és megnyugtató környezetet biztosítsunk. Nálunk minden vizsgálat egy kellemes élmény, ahol gondoskodunk a nyugalmadról és kényelmedről.

Személyre szabott megoldások: Mindenki más és más, így a látási igények is eltérőek. Egyedi látási igényeidre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésedre, hogy a lehető legélesebben láss, legyen szó dioptriás szemüvegről, kontaktlencséről.

Térképezd fel a saját vizuális profilodat!

Ne feledd, a látásod az egyik legértékesebb érzékszerved, melyet a legjobb kezekben kell tartanod. Végezd el otthon az alábbi látástesztet és küldd el e-mailben, vagy hozd magaddal a QR-kódot, amit a végén kapsz! Ezzel fel tudunk készülni az érkezésedre, hogy a panaszaidat és igényeidet részletesebben fel tudjuk térképezni.

 

Elvégzem a látástesztet!

 

Ajándék a 2. pár ZEISS irodai lencse!

Január 31-ig a 2. pár prémium ZEISS Officelens BlueGuard irodai lencsét ajándékba adjuk!

Tarts lépést a modern kor kihívásaival szemben a ZEISS Officelens BlueGuard Individual vagy a ZEISS Officelens BlueGuard Superb lencsékkel, amelyeket most 100% kedvezménnyel kínálunk ZEISS Progressive SmartLife Individual 3, Superb, ZEISS Progressive DriveSafe Individual és Progressive DriveSafe lencsék mellé.

Legyen szó munkáról, vezetésről vagy mindennapi tevékenységekről, ezek a lencsék optimális látásélményt biztosítanak. Hozott keretnél a második pár lencsét 50% kedvezménnyel szerezheted meg.


EXTRA Kedvezmény

Válassz üzletünkben mindkét pár lencsédhez egy-egy keretet, és élvezd a további 20-20% kedvezményt!


Az ajánlat feltételei:

Az első pár lencse minden törésmutatóra, rétegre és kivitelre vonatkozik.

A második pár Officelens lencse kizárólag BlueGuard kivitelben, DuraVision Platinum réteggel rendelhető.

Mindkét pár lencse dioptriája, minősége és törésmutatója egyezzen meg.

Az ajánlat csak párban rendelt lencsékre vonatkozik.

Kedvezményünk csak komplett szemüvegekre (2 pár lencse + 2 keret) érvényes.

 

Ajánlatunk hamarosan véget ér!

Foglalj időpontot még ma, és biztosítsd szemüvegedhez a legmodernebb ZEISS lencséket. Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, amely nem csak a látásodat teszi kényelmesebbé, de jelentős megtakarítást is jelenthet számodra. Ajánlatunk 2024. január 31-ig érvényes, gyere és használd ki a kedvezményeket!

 
Jelentkezz be hozzánk egy alapos vizsgálatra könnyedén, online!

ldőpontfoglalás