Lottica Szemvizsgáló Szalon logo

Lottica Szemvizsgáló Szalon

Szemvizsgálat, komplett szemüvegek készítése, kontaktlencsék és napszemüvegek forgalmazása

Lottica Szemvizsgáló Szalon
Szeged, Somogyi u. 21.
+36 (20) 350 73 34

1 fókuszú lencsék

Teljesen elégedett a szemüvegével? Akár olvasáshoz vagy távollátáshoz van szüksége szemüvegre, a pontosan illesztett egyfókuszú lencse elengedhetetlen kellék. A ZEISS négy különböző minőséget kínál a hagyományos szférikustól a személyre szabott lencséig. A modern ZEISS technológia lehetővé teszi, hogy rendkívül lapos és pehelysúlyú lencséje legyen még akár magas dioptria esetén is. Optikusával közösen egyedi igényeihez igazíthatják új lencséit.

Egyfókuszú lencsék bármilyen feltétel alapján

  • Az egyfókuszú ZEISS lencsék négy minőségi kategóriát biztosítanak, amelyek határozottan összpontosítanak vizuális igényeire.
  • A dioptria optimalizálásának eredménye még magas korrekció esetén is egy könnyen viselhető, kényelmes szemüveg és megnyerő megjelenés.
  • Nagy törésállóság, így ideális sportszemüveghez vagy gyerekszemüveghez.
  • Jobb látás éjjel: a ZEISS progresszív lencséhez rendelhet i.Scription® optimalizálást az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • További rétegeket és extrákat is választhat, például DuraVision Platinum® prémium réteget, színezett vagy PhotoFusion® technológiájú fényre sötétedő lencséket.