Lottica Szemvizsgáló Szalon logo

Lottica Szemvizsgáló Szalon

Szemvizsgálat, komplett szemüvegek készítése, kontaktlencsék és napszemüvegek forgalmazása

Lottica Szemvizsgáló Szalon
Szeged, Somogyi u. 21.
+36 (20) 350 73 34

Zeiss precíziós szemüveglencsék

A jobb látás éles látást jelent. A ZEISS már több mint 160 éve egyet jelent ezzel. A lencsén elhelyezett diszkrét lézergravírjellel a ZEISS kimagasló precizitást és minőséget garantál. Annak érdekében, hogy új szemüveglencséi a mindennapjai során előforduló összes szituációban megbízhatóan helytálljanak, összegyűjtöttünk néhány információt és tanácsot Önnek.

Progresszív lencsék
Gondoskodjon róla, hogy szeme készen álljon a kihívásra: élvonalbeli technológiák a legkorszerűbb progresszív szemüveglencsék mögött

A progresszív szemüveglencsék valódi optikai remekművek. Személyre szabott segítséget nyújtanak szemének közelre, távolra és a kettő között mindenhova. A lencse kialakítása kulcsfontosságú. Önhöz és vizuális szokásaihoz kell igazítani. A ZEISS Progressive kínálat négy teljesítményszintet és hét technológiát biztosít, melyek közül néhány a maga nemében elsőként jelent meg a világon. Tudta, hogy egy okostelefonnál felvett olvasótávolság sokkal rövidebb, mint egy könyvnél vagy magazinnál? Ezt az összes ZEISS lencsekialakítás figyelembe veszi. De a ZEISS lencsék még ennél is többre képesek.

Progresszív lencsék a modern világhoz

A maximális precizitásnak köszönhető kitűnő látás: A ZEISS progresszív lencsék négy minőségi kategóriát (Pure - Plus - Superb - Individual) és hét technológiát biztosítanak, melyeket az ön vizuális igényei szerint lehet optimalizálni.

Kiváló spontán megszokás ZEISS megszokási garanciával.

  • Pihentető és jó dinamikus látás bármilyen irányban és távolságnál gyors fókuszváltással a ZEISS Design Philosophy-nak hála.
  • A dioptria optimalizálásának eredménye még magas korrekció esetén is könnyen viselhető, kényelmes szemüveg és megnyerő megjelenés.
  • Jobb látás éjjel: a ZEISS progresszív lencséhez rendelhet i.Scription® optimalizálást az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • További rétegeket és extrákat is választhat, például DuraVision Platinum® prémium réteget, színezett vagy PhotoFusion® technológiájú fényre sötétedő lencséket.